avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere roi la inchidere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere roi la inchidere pfa

Buna ziua,

As dori sa stiu daca inainte de a inchide un PFA neplatitor de TVA dar inscris in ROI, este necesar sa solicit mai intai radierea din ROI sau se va face automat la radierea PFA-ului? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa factura ue ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Am un PFA neplatitor de TVA. As dori sa stiu daca pot sa facturez (prest. servicii) in Anglia. Cum trebuie sa fac factura ( fara TVA?). Sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Valabilitate factura din alta tara pt pfa neplatitor de tva kammi kammi Am un Pfa cu impozit fix, neplatitor de Tva, fara contabilitate si as dori sa stiu in ce masura sunt valabile facturile emise in alte tari, precum Ungaria, ... (vezi toată discuția)
Inscriere pfa in roi moonprincess moonprincess Buna ziua, Inteleg ca pentru tranzactii intre agenti economici din UE este necesar sa ma inscriu in ROI desi sunt PFA neplatitor de TVA. Daca facturez catre ... (vezi toată discuția)