in bazala L 15/2003 am primit, in folosinta gratuita, de la Primarie un teren in suprafata de 300mp.
Problema este ca, eu am facut un imprumut la banca, am reusit finalizarea constructiei casei (am cumparat generator, furtun pentru a aduce apa de la aprox 100m distanta), dar nu am utilitati.
Prin L 15/2003 (daca am inteles eu bine), precum si prin actele de punere in posesie (PV predare-primire teren), cert de urbanism etc Primaria trebuie sa aduca pana la poarta utilitatile.
Suntem 270 de tineri in aceasta situatie.
care sunt sansele, teoretic vorbind, sa putem obtine o Hot Jud prin care Primaria este obligata ca in 3-4 luni sa aduca utilitatile?
Asta in conditiile in care noi ne-am indeplinit obligatiile ( turnare fundatii/constructie case in max 1 an de zile)
Multumesc
Nu este cazul sa dati in judecata inca, solicitati Primariei respectarea legii, apoi, fie o dati in judecata dar asteptati ....mult si bine punerea in executare, ori solicitati Primariei sa accepte sa faceti d-voastra cheltuielile, urmand ca mai apoi sa vi le deconteze.
multumesc pentru raspuns, dar nu pot aplica a doua solutie. fiind domeniul public, pentru aducerea utilitatilor este necesar un proiect elaborat de serviciul urbanism (conform PUZ/PUD) si supus unei licitatii publice.....etc.
voi face o adresa, dupa ce se va semna PV de receptie a casei, in care voi aduce la cunostinta ca mi-am indeplinit obligatia contractuala si solicitand respectarea prevederilor legale, urmand ca , dupa ce primesc raspunsul sa revin cu o informare si eventual, poate imi veti da un nou sfat.
o zi buna