Buna ziua. Am un salariat pt care ultima zi de lucru conform contract este azi, 09.09.2016. Are contract individual de munca pe perioada determinata. Administratorul firmei doreste sa continue colaborarea cu respectivul salariat. Incetarea contractului o voi face luni 12.09.2016. As dori sa stiu daca pentru week-end, salariatul respectiv mai este sau nu angajat cu vechiul contract sau nu mai trebuie sa vina la munca pana intra in vigoare alt contract? Am incercat sa inregistrez un nou contract in Revisal, valabil de luni, dar nu imi da voie. Primesc mesaj de genul: salariatul nu poate avea doua contracte cu norma intreaga?#-o
Care este perioada pentru care s-a incheiat c.i.m. ?
Nu este nevoie de incetare si apoi incheiere de nou c.i.m., se poate prelungi durata c.i.m. conform art.82 alin.3 C.mun.
Codul muncii nu mai prevede niciun numar maxim de prelugiri a duratei unui c.i.m. incheiat pe determinata. El se poate prelungi de nenumarate ori inauntrul termenului de 36 de luni.
Art.82 C.mun.
...
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
....