avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data incetare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data incetare contract

Buna ziua. Am un salariat pt care ultima zi de lucru conform contract este azi, 09.09.2016. Are contract individual de munca pe perioada determinata. Administratorul firmei doreste sa continue colaborarea cu respectivul salariat. Incetarea contractului o voi face luni 12.09.2016. As dori sa stiu daca pentru week-end, salariatul respectiv mai este sau nu angajat cu vechiul contract sau nu mai trebuie sa vina la munca pana intra in vigoare alt contract? Am incercat sa inregistrez un nou contract in Revisal, valabil de luni, dar nu imi da voie. Primesc mesaj de genul: salariatul nu poate avea doua contracte cu norma intreaga?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 9 Septembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este perioada pentru care s-a incheiat c.i.m. ?

Nu este nevoie de incetare si apoi incheiere de nou c.i.m., se poate prelungi durata c.i.m. conform art.82 alin.3 C.mun.

Codul muncii nu mai prevede niciun numar maxim de prelugiri a duratei unui c.i.m. incheiat pe determinata. El se poate prelungi de nenumarate ori inauntrul termenului de 36 de luni.

Art.82 C.mun.
...
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca determinat Mesesan Mesesan Buna ziua, Am incheiat un contract de munca determinat pt. 12 luni ( 24.03.2015 -24.03.2016). Pentru al prelungi trebuie trimis in Revisal inainte de ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioadă determinată Antdy Antdy Care este numărul de contracte pe perioadă determinată care se pot semna între angajator şi salariat, sau mai bine spus pentru cât timp se poate semna ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada cim determinata ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, am urmatoarea situatie : perioada contractului 01.01.2016 - 07.10.2016 , vreau sa ii prelungesc perioada pe inca 3 luni , cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)