avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare facebook

Daca am vandut cevape facebook si nu am firma,etc si pers ce a cumparat nu e multumita din motive subiective si vrea banii inapoi si nu i dau ma reclama, nustiu unde.. ce se poate intampla? Ecorba de 103lei..
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2016
anonim1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: anonim1991 , utilizator 16:50, 11 Septembrie 2016
de reclamat , va pot reclama la politie. Daca nu i-ati inselat, nu se intampla nimic.
Pentru alte nemultumiri, se pot adresa instantei de judecata si puteti fi obligat sa le dati banii inapoi plus cheltuieli de judecata.
Practic, ramane de vazut ce e va intampla.
nu am inselat cu nimic, am trimis ce trebuia sa trimit, a diferit continutul ca dimensiune. nu era ce scria pe ambalaj, nu am stiut..si unul din produse avea ceva defect din fabricatie... na...sa aiba multa bafta. taxa de barou pt proces e minim 500lei si asa zisul prejudiciu e de 100lei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)
Amenintari de la client razvanenache81 razvanenache81 Buna ziua,am vandut pe [EDITAT] un site de vanzari-cumparari o placa video functionala pe care clientul a primit-o prin colet postal la data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, teapa, scam!! am cumparat pe net cu plata cu cardul un telefon iphone-platind ... moonspell17 moonspell17 Buna ziua, Am cumparat pe net cu plata cu cardul un telefon iphone-platind 7038 ron catre o companie .RO, MA credit ltd, care de fapt isi are sediul central ... (vezi toată discuția)