avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa ocupata abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa ocupata abuziv

Buna ziua, daca niste oameni stau abuziv intr-o sandrama la marginea unui parc, fostul proprietar a demolat o parte si au mai ramas 2 pereti nedaramati, cui trebuie sa ma adresez? Politia a spus ca la primarie, primaria a spus ca nu stie nimic despre casa aceasta, nu exista in evidentele lor si trebuie sa ma adresez politiei. Nu au contracte de niciun fel, in schimb au apa si lumina. Nu inteleg de unde. Oamenii aceia fac mereu scandal in parc, au o droaie de copii. Politia mi-a spus din nou ca primaria se ocupa.

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters404664 , utilizator 16:20, 10 Septembrie 2016
Ce calitate detineti dv ?
In conditiile in care fostul proprietar a demolat partial constructia acesta se face vinovat ca nu a finalizat demolarea
Puteti sesiza oficial directia corp control din primarie,care detine autoritatea si competenta sa dispuna masuri legale pentru ca proprietarul sa demoleze constructia

biancass a scris:

Buna ziua, daca niste oameni stau abuziv intr-o sandrama la marginea unui parc, fostul proprietar a demolat o parte si au mai ramas 2 pereti nedaramati, cui trebuie sa ma adresez? Politia a spus ca la primarie, primaria a spus ca nu stie nimic despre casa aceasta, nu exista in evidentele lor si trebuie sa ma adresez politiei. Nu au contracte de niciun fel, in schimb au apa si lumina. Nu inteleg de unde. Oamenii aceia fac mereu scandal in parc, au o droaie de copii. Politia mi-a spus din nou ca primaria se ocupa.

Adresati-va primariei in scris.
Inregistrati la registratura, cererea dvs.
Primaria va fi obligata sa va raspunda tot in scris.

Puteti de asemeni sa sesizati si proprietarul terenului respectiv.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Admin, administrator
Multumesc frumos. Asa o sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament distrus din cauza mansardarii blue_ana blue_ana Buna! Sint disperata, e dezastru la mine in casa!Locuiesc la et. 4 al unui bloc cu 4 nivele.De aprox. o luna au inceput lucrarile de mansardare in urma ... (vezi toată discuția)
Ocupare proprietate in mod abuziv ancarapan ancarapan lipit de imobilul meu(_repet,lipit (adica cu perete comun)exista o constructie abandonata de fostii proprietari si castigata de altii..nici macar nu ma ... (vezi toată discuția)
Afectare iluminare naturala in spatiu proprietate comuna in bloc UnQTom UnQTom Buna ziua. Am o situatie la care nu stiu unde se specifica in clar raspunsul. Intr-un bloc de locuinte un perete vitrat al casei scarilor este, pe exterior ... (vezi toată discuția)