avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrarea in posesia unui apartament castigat la ...
Discuție deschisă în Executare silită

intrarea in posesia unui apartament castigat la licitatie

Buna ziua , am castigat un imobil la licitatie in 2015 . Proprietarul a facut contestatie , iar dupa 1 an si 2 luni am primit hotarare definitiva si irevocabila in favoarea noastra . In decursul procesului proprietarul a decedat swi a intrat pe rol mostenistoarea acesteia ( fiica) . Problema este ca desi am primit hotararea definitiva cum ca suntem proprietarii de drept ai imobilului bineanteles l-am intabulat , dar nici un executor nu vrea sa ma puna in posesia imobilului deoarece persoana cu care ne-am judecat a decedat si imi trebuie certificat de mostenitor al fiicei acesteia pt a face evacuarea . As fi recunoscatoare daca ma ajutati cu un sfat ce pasi trebuie sa urmez pt a intra in posesia apartamentului desi nu am certificat de mostenitor al fiicei decedate ( precizez ca am cautat in arhiva cerifictul dar nu era depus la dosarul in care s-a judecat contestatia la executare ) . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)