Buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvoastra in urmatoarea problema.
Acum aprox jumatate de an, am schimbat locul de munca, cea care a plecat m-a "invatat" timp de vreo 2 saptamani ce si cum se face. am preluat un telefon de serviciu + sim (un model de telefon ieftin si clasic). am inlocuit acest telefon cu unul de la mine care avea bluetooth si putea fi conectat la sistemul hand free al masinii.
Dupa vreo saptamana acea colega mi-a propus sa facem schimb de telefoane ca ea are unul acasa care nu il foloseste si ca ii place al meu f mult...etc. M-a incantat sa zicem faptul ca telefonul pe care mi-l oferea era un model cu 2 cartele(ma avantaja ca puteam folosi si cartela personala si cea de lucru ..2 in 1). toate bune si frumoase , dupa aprox 2 luni de zile m-a sunta sa imi spuna ca telefonul care i l-am dat eu nu mai functioneaza si ca are problme si sa mi-l dea inapoi iar eu sa il returnez pe al ei. nu am fost de acord, mi se pare aiurea sa te folosesti de el sa il strici si apoi sa il dai inapoi ca nu mai e bun. din acel moment au inceput amenintarile, am fost sunat de pe alte numere si de alte persoane, amenintari in mesaje..etc.
Ce se poate face in acest caz ?
Multumesc