avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul de schimbare de domiciliu al minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul de schimbare de domiciliu al minorului

buna seara.sunt un tata a 4 copii de 10,11.13 si 15 ani. suntem despartiti in fapt din 2013 iar minorul cu buletin figureaza pe adresa mea.real am locuit impreuna pe 1 august cand sotia a plecat cu fiica pentru 7 zile in italia la cineva la care merge de un an de zile lunar in vizita 10,15 zile.pe 7 august sau intors cu un itaian ,au venit singure in casa si iau luat pe ceilalti 3 copii dupa care sotianu sa mai intors. copii au mai venit odata si dupa 6 zile ia luat din nou cand eram la serviciu.copiul de 13 ani a ramas. de pe 15 august nu mai pot lua legarura cu ea deoarece sia schimbat nr de tel.mai scriu mesaje cu fetita de 15 ani dar nu prea discuta.stiu ca locuieste cu italianul in iasi si stau intro casa inchiriata pe numele lui. am dreptul sa imi iau copii din casa lui? cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:56, 11 Septembrie 2016
Minorii pot veni cu dvs. fiind parinte.

Nu ii puteți lua cu forța.
e drept ca pot veni cu mine dar eu nu cunosc adresa la care locuiesc
Va trebui sa deschideți proces.

Dacă va permiteți sa angajați avocat va poate folosi foarte mult pentru ca în caz contrar va puteți opinti la proces.
Cazul poate sa va fie favorabil dacă va judecați bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat T.livia T.livia Am 12 ani de cand stau in concubinaj cu un italian avem doi copii impreuna ,copii fiind nascuti aici si recunoscuti de tata .de ani de zile intre noi situatia ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? pascarumanole pascarumanole Buna seara.Sunt nascut pe 23 martie 1958.La aceasta varsta nu ma mai angajeaza nimeni.Pe 26 martie 2018 am decis sa ma pensionez.Am depus dosarul de pensionare ... (vezi toată discuția)
Nu a sunat la politie,lovire de minori Mash1 Mash1 Salut,acum 2 ore eram cu un prieten si neam dat jos de pe un garaj de 0.5 m inaltime si am pus amandoi piciorul pe bara unei masini care parea abandonata.Nu ... (vezi toată discuția)