avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua. Am un contract de munca incheiat pe perioada determinata , mai exact expira la data de 15.09.2016. Dar in Revisal nu am gasit articolul 83 lit b , pentru a face incetarea conform acestui articol. Cum sa procedez cu incetarea contractului in Revisal? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: delia2007 , utilizator 15:39, 12 Septembrie 2016
Incetarea se face cu art.56 alin.1 lit.i C.mun. - c.i.m. inceteaza de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - art. pentru perioada determinata dan197 dan197 Buna ziua. Incepand cu data de astazi 01.04.2014 inceteaza contractul de munca al unui salariat cu art . 83 lit. b din Codul Muncii, deoarece contractul a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire incetare contract Daliborka Daliborka Buna ziua, am o nelamurire daca am un angajat pe perioada determinata 01.05.14-01.11.14, in revisal operez incetare cim 55i cu 02.11? sau cu 01.11? Eu stiu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)