avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divor cu minorii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divor cu minorii

Buna ziua.
Sotul meu dupa 17 ani de casatorie din care 16 an in concubinaj si un 1 an cu acte, a hotarat impreuna cu familia lui compusa din masa si sora sa ma scoata afara din casa si dsa intoduca actiunea de divort. Noi in acesti 16 ani am cumparat o casa a fost pe numele sotului s-a vandut, dansul a luat bani. Mentionez faptul ca in urma acestei casatorii am doi copii unul de 12 ani si unul de 2ani. Eu lucrez la o croitorie pe un salariu de 1.000 lei pe luna. A profitat de faptul ca eu nu am pe nimeni si m-a scos in strada,. Nu stiu ce sa fac, bani nu am sa imi pun avocat , as dori sa las copii in custodia lui pentru ca el are bani si are si casa si sa plec din tara sa muncesc si sa imi iau si eu o casa. Va rog din suflet indrumatima la ce institutie sa ma adresez sa plec cu forme legale ca sa nu ma dea la bandon de familie si sa pot si eu sa trimit pachet copiilor si cand am sa pot veni in tara sa pot sa ii vad.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:16, 12 Septembrie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa divortati, sa solicitati stabilirea domiciliului minorilor la tata desi cea mica e cam mica, sa va obligati la plata pensiei pentru minori.
Nu exista abandon de fanilie daca trimiteti pensie copiilor.
Nu exista nici parasirea domiciliului conjugal.
Solicitati stabilirea unui program de vizitare a minorilor prin actiunea de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor Cristina Popesti Cristina Popesti As dori sa va relatez o situatie complicata in care se afla o ruda de-a mea si as dori sa stiu cum este mai bine sa procedeze pentru introducerea actiunii de ... (vezi toată discuția)
Riscuri ale ruperii concubinajului dogster123 dogster123 Buna seara, Cazul este in felul urmator: Doua persoane stau in concubinaj iar din relatia lor a aparut pe lume un copil. Sotia doreste despartirea de sot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am 2 fetițe una de aproape 3 ani și una de un an ... Simonacarp Simonacarp Buna ziua am 2 fetițe una de aproape 3 ani și una de un an și trei luni ai vreau sa părăsesc domiciliul conjugal motivul este că nu ne mai merge în ... (vezi toată discuția)