avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am 2 fetițe una de aproape 3 ani și una de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am 2 fetițe una de aproape 3 ani și una de un an ...

Buna ziua am 2 fetițe una de aproape 3 ani și una de un an și trei luni ai vreau sa părăsesc domiciliul conjugal motivul este că nu ne mai merge în căsnicie ce mă sfătuiți să fac
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 14:17, 26 Octombrie 2022
Daca va intelegeti cu el... discutati aceste aspecte...
Daca nu va intelegeti... pus si simplu plecati, dar nu fara copii.
Si inainte de a pleca contacati si un avocat care sa va sprijine in divort, stabilirea domiciliului minorilor la dvs., pensie alimentara..., sa faceti demersurile in instanta imediat ce ati plecat.
Puteți pleca, împreună cu fetitele, oricand doriți dvs. Nu puteți fi ținută cu forța acolo dacă nu va mai doriți continuarea relației și nu savarsiti nicio fapta penala plecând din domiciliul comun.
Contactați și un avocat ca să demarati în același timp acțiunea de divorț sau de stabilire a domiciliului copiilor la dvs( dacă stați în concubinaj), precum și obligarea tatalui la plata a 33% din veniturile lui pentru întreținerea copiilor.
O sa va explice avocatul în detaliu toate aspectele juridice.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! nu mă mai înțeleg cu soțul meu de ani de zile ... Luca Ianis Sebi Luca Ianis Sebi Bună ziua ! Nu mă mai înțeleg cu soțul meu de ani de zile și am luat hotărârea să mă despart de el . Copii sunt în totalitate de acord să mă ... (vezi toată discuția)
Dacă îmi iau copilul si plec Matthias2019 Matthias2019 Buna seara dacă imi iau copilul de un an și plec la domiciliul dinainte de căsătorie deoarece nu mă mai inteleg cu el pot pierde copilul Dacă tatăl ... (vezi toată discuția)
Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)