avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza cele 60 zile la intreruperea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza cele 60 zile la intreruperea concediului de crestere copil?

Buna ziua. A-si dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc la lucru ca sa beneficiez de stimulentul de insertie daca copilul meu implineste 2 ani in 19.01.2017. Mentionez ca tata vrea si el sa beneficieze de luna celuilalt parinte cand eu ma intorc la lucru. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kinga80_toth , utilizator 14:38, 14 Septembrie 2016
Cele 60 de zile se calculeaza incepand cu data de 19.01.2017 inapoi ... in aceste zile intra si luna aferenta tatalui.

In speta, pentru a beneficia de stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani trebuie sa reveniti la munca inainte de data de 19.11.2016.
Multumesc de raspuns, deci daca calculez bine prima zi de lucru ar trebiu sa fie in 21.11.2016. Nu?
Prima zi de munca trebuie sa fie anterioara datei de 19.11.2016 ... poate sa fie 15, 16, 17 , 18 noiembrie etc.
Bine, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luna celuilalt parinte. kinga80_toth kinga80_toth Buna ziua, intrebarea mea este daca tata poate lua mai mult de 30 zile CCC? Mentionez ca eu urmeaza sa ma intorc la lucru cu 60 zile mai repede, pentru a ... (vezi toată discuția)
Stimulent Nucolas Nucolas Daca vreau sa iau stimulentul de insertie trebuie sa merg la munca numai 60 de zile sau un an cat beneficiez de stimulent?? (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil anamaria111 anamaria111 Buna seara.Pe 25 februarie a.c. am născut un baietel prematur la 34saptamani.Nu am reușit sa îmi iau înainte concediu medical asa ca am început concediul ... (vezi toată discuția)