avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa facultate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa facultate

buna ziua...am si eu o intrebare si m-as bucura daca mi-ati putea oferi cateva sfaturi...lucrurile stau asa: m-am inscris la o facultate in anul universitar ce tocmai a trecut(2008-2009)...si din motive personale destul de serioase n-am putut sa merg la cursuri decat de vreo 4 ori.(exact la inceputul anului)...as vrea acum sa ma indrumati cum as putea sa recuperez banii...cei 700 lei ( taxa ce am achitat-o pt primul semestru).ma gandesc ca ei daca vor pot vedea ca eu nu apar sa fi dar vreun examen...dar...problema e ca nu pot sa ma duc si pur si simplu sa le spun sa-mi restituie banii pe motiv ca raspunsul va fi mai mult ca sigur *nu se poate*.(e mai usor sa spui nu se poate decat sa-l inveti pe om cum sa faca)...daca nu e cale de recuperat voi intelege!!! dar n-as vrea sa dau peste vre-o doamna prost dispusa care sa-mi spuna ca nu se poate si punct. astept cu interes raspunsuri si va multumesc anticipat pt timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: casyana , utilizator 20:19, 25 August 2009
Va trebui sa citit cu atentie contractul de studii si sa vedeti daca prevede modalitatea restituirii sumelor avansate in caz de nefrecventare a cursurilor daca exista o asemenea posibilitate va adresati cu o cerere conduicerii universitatii din care face parte facultatea respectiva
in primul rand va multumesc frumos pt raspuns iar in al doilea rand vreau sa va spun ca eu nu am primit nici un contract de studii...daca el exiista ma gandesc ca l-am semnat cand m-am inscris...insa nu-mi mai aduc aminte!dca intru pe site-ul facultatii oare o sa-l gasesc afisat? sau cum as putea altfel sa-l citesc? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Absolventii facultatii de drept termita_online termita_online ce materii pot preda absolventii facultatii de drept in invatamantul liceal si universitar? (vezi toată discuția)