avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incalcare contract rezervare sala nunti de catre ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incalcare contract rezervare sala nunti de catre restaurant

Salutare,

Am si eu o intrebare, in urma cu un an am rezervat o sala (deocamdata nu dau nume) cu contract de rezervare pe numele meu, cu avans, etc. iar cu 3 saptamani inainte de nunta am descoperit (eu nu am fost anuntat de catre restaurant de problema ci am aflat din alte surse) ca sala rezervata de mine a fost rezervata in prealabil de alcineva. Pe sala existand in momentul de fata 2 cotracte de rezervare pentru aceiasi zi. Ce sugerati sa fac in acest moment (merita sa schimb sala sau sa ar fi mai bine ii dau in judecata?)

Multumesc si toate cele bune,
Radu

Alte discuții în legătură

Recuperare avans dat unui restaurant pentru o nunta djred djred buna ziua, am o mare problema, la sfarsitul anului trecut, in octombrie, am rezervat un restaurant pentru anul acesta la sfarsitul lui septembrie, pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul justagirl12 justagirl12 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract sala nunta iulian_simplu iulian_simplu Buna ziua. As dori sa stiu cum pot sa procedez in urmatoarea situatie: am incheiat un contract pt o sala de nunta care va avea loc in luna semptembrie ... (vezi toată discuția)