avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Respingere dosar pt obtinerea CIS
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Respingere dosar pt obtinerea CIS

Am trimis la MTS dosarul pentru obtinerea certificatului de identitate sportiva a unei echipe de fotbal.Cei de acolo ne-au respins dosarul pentru ca actul constitutiv si statutul clubului sunt autentificate de instanta si nu de notar.
Ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:14, 13 Septembrie 2016
Statutul si actul constitutiv trebuia sa fie atestat de catre un avocat sau autentificat de catre un notar. Asta inainte de a ajunge dosarul cu actele la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de identitate sportiva zzanetta zzanetta Doresc sa infiintez un club sportiv , care sunt pasii pentru obtinerea certificatului de identitate sportiva? Deocamdata am obtinut disponibilitatea denumirii ... (vezi toată discuția)
Ref. club sportiv Costy S Costy S Buna ziua, Am infiintat o asociatie sportiva (persoana juridica fara scop patrimonial) si vreau sa o schimb in club sportiv. Mentionez ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)