avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract subinchiriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract subinchiriere

bna ziua ! ma poate ajuta cineva?...... cum pot redacta un act aditional la cantractul de subanchiriere care si-a transferat printr-un act aditional toate drepturile prevazute in contract altei firme alta, decat cea cu care am incheiat contractul initial multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 06:53, 14 Septembrie 2016
Incheiati un contract nou cu firma noua.
multumesc de raspuns dar daca inca ma mai puteti ajuta mai adresez o alta intrebare legat de acelasi subiect, contractul de inchiriere initial are niste clauze cum se procedeaza in ce fel pot redacta acest nou contract imi puteti oferi un model? multumesc !
Gasiti chiar aici pe avocatnet. Accesati:
www.avocatnet.ro/content/cau...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere radu26 radu26 Intr-un contract de inchiriere intre doua pers fizice, a unui spatiu cu destinatia de locuinta, din care locatarul are o firma si vrea sa-si deschida punct de ... (vezi toată discuția)
Incetare Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta, avem o filiala in Cluj, se doreste ca o angajata de acolo sa fie transferata la o alta firma dar care nu are filiala in Cluj ... (vezi toată discuția)
Contract, angajament de confidentialitate say say Cine are un model beton de contract de confidentialitate, va rog sa-mi trimita si mie, dar nu de pe net, k nu sunt asa bune. Imi trebuie ceva referitor la ... (vezi toată discuția)