avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stergerea numelui pe portal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stergerea numelui pe portal

Buna ziua,

A obtinut cineva, stergerea numelui (doar a numelui) de pe portal si doar de pe portal nu si din ecris?

Pe rolul tribunalului am un litigiu de munca, iar ramanarea numelui acolo, ma poate afecte in vederea gasirii unui job.

Ma gandesc ca, principiul publicitatii, este asigurat si fara sa imi apara numele acolo, intrucat nu este limitat accesul la dosar sau la ecris.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vali_Paraschiv , utilizator 10:08, 15 Septembrie 2016
Ieșind din cadrul discuției juridice, eu nu cred că aveți de ce să vă temeți că ar vrea cineva să verifice portalul instanțelor de judecată când face o angajare.
DIn pacate unii angajatori urmaresc si astfel de lucruri, iar prin faptul ca u faci nimic altceva decat sa iti aperi drepturile, risti sa ai de pierdut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz real : reclamant si parat in acelasi dosar Username33 Username33 Buna, am o dilema mare... FOARTE MARE. Un proprietar membru al unei asociatii de proprietari, prin dol si fapte ilicite, si-a insusit functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)
Protejare date cu caracter personal pe portalul portal.just.ro BMW123 BMW123 Salut, Am fost reclamant intr-un proces civil (litigii de munca) cu fostul angajator si numele si prenumele mi-au aparut pe portal.just.ro asociate ... (vezi toată discuția)