avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declarare instrainare apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declarare instrainare apartament

Buna ziua,

Dupa vanzarea unui apartament, cu toate actele in regula, vanzatorul are obligatia de a declara instrainarea proprietatii la DITL? Daca da, in ce termen de la data contractului de vanzare cumparare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:24, 13 Septembrie 2016
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un autoturism de la alta persoana, proprietarul de ... stefan2001 stefan2001 Am cumparat un autoturism de la alta persoana, propietarul de drept refuza sa imi dea fiscalul pe motiv ca celui caruia ia vandut masina nu a inregistrato la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament jon60 jon60 Salutari. As vrea sa-mi cumpar un apartament dar de la proprietar direct. Mar interesa sa ma ajutati, cum pot sa stiu eu ca sant documentele proprietarulu ... (vezi toată discuția)
Proprietarul de la care vreau sa cumpar un apartament are poprire pe conturi racuvasi racuvasi Am ajuns in fata notarului cu vanzatorul unui apartament. Vanzatorul afirma ca are poprire pe conturi bancare si sechestru pe un alt apartament, Apartamentul ... (vezi toată discuția)