avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... returnare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

returnare produs

in. data de 1 09-2016 ora 17 am achizitionat 2 telefoane de la vodafon unul cu prelungire de contract si celelalt la liber cu banii jos . punand telefoanele unul langa celalt a constant ca ce cumparat cu plata integrala are un defect la ecran . M-am prezentat la un magazin vodafon sambata dimineata sperand ca imi vor schimba produsul dar surpriza ma trimiteau la magazinull de la care l-am achizitionat , dupa multe discutii imi spun ca trebuie sa il trimita in service pentru reparatii .l-au plimbat pe la doua service -uri si astept sa vad cum functioneaza AS DORI SA STIU IN CAT TIMP DE LA ACHIZITIONARE POT RETURNA PRODUSUL CUMPRAT CONFORM LEGII TINAND CONT CA M-AM FOLOSIT DE ELAPROXIMATIV 36 DE ORE
Cel mai recent răspuns: catalinavulpe74 , utilizator 18:18, 18 Septembrie 2016
Buna seara!
In termen de 15 zile puteti returna produsul, puteti cere banii inapoi ori reparatia. Intrucat ati cumparat cu banii jos produsul, banuiesc ca nu doriti unul reparat. Deci a treia varianta e cea mai proasta, parerea mea. Mergeti si la OPC si reclamati faptul in scris. Succes!
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2016
Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela, Mediator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cate zile de service se inlocuieste telefonul? veveritzab veveritzab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am achizitionat un telefon de la (xxxxxx) si s-a defectat, la-m dus in servive si dupa resoftare are aceleasi ... (vezi toată discuția)
Incalcari ale drepturilor cumparatorului atat de catre service cat si de catre magazin danielungureanu31 danielungureanu31 Am achizitionat 2 boxe (in valoare de 900 lei) de la vanzator(mare lant de magazine cu produse electronice). Mai am aprox. 1 an garantie. Una dintre ele s-a ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)