avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Criterii de incadrare a tinerilor in piata juridica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Criterii de incadrare a tinerilor in piata juridica

Imi puteti spune care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un tanar pentru a se incadra in piata juridica? Ma refer in primul rand la studii si daca ele sunt stricte....obligatoriu Drept-Stiinte Juridice?
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 10:54, 12 Noiembrie 2005
depinde ce doriti sa faceti pe piata juridica. Pentru activitatea de curierat, documentare, chiar consultanta uneori nu e nevoie de studii de specialitate. Daca doriti insa sa jucati un rol direct in raport cu clientul si sa si asigurati asistenta sau reprezentare in raporturile lui cu tertii, trebuie sa aveti studii juridice de specialitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca consilier juridic claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Se poate incadra un consilier juridic cu contract de munca la o societate srl indiferent de domeniul de activitate? Consilierul juridic poate sustine procese ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea mandat de reprezentare ca avocat ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua.as vrea sa stiu daca un avocat poate reprezenta intr-un proces civil pentru partaj o persoana care este urmarita penal, fugita din tara ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Conditie sa fii sef!!! luana_mada luana_mada Buna ziua. Imi poate spune cineva, va rog, care este conditia (ca studii) pentru a ocupa un post de sef intr-o institutie publica? Este obligatoriu sa ai si ... (vezi toată discuția)