Buna ziua ! Am mostenit de la bunica un teren de 2 ha (livada ) intr-o zona accidentata din subcarpati..avem adeverinta de punere in posesie din 1992 pt 2 ha .....de atunci s-au facut inca 5 masuratori ( de fiecare data terenul are alta suprafata -1, 8 ha ..apoi 1,5 ha ) ..ca urmare nu am obtinut titlu nefiind multumiti de aceasta situatie . Astazi am fost din nou chemati la masuratori ( nu sant neintelegeri cu vecinii ).....si pentru prima data am bagat de seama ca nimeni nu masoara panta , sau adancimea vaii ( repet terenul este foarte accidentat cu urcusuri si coborasuri succesive )....am intrebat topometristul si mi-a spus ca ei nu lucreaza decat cu suprafete in plan orizontal !!!!!!!!!!!! nu mai inteleg nimic ....normal ca proiectia in plan orizontal este mult mai mica decat 2 ha !!!!!! atunci titlul de proprietate va fi pe o suprafata mult mai mica ?? si atunci noi de ce platim impozite pe suprafata reala de 2 ha ????? noi am masurat " babeste cu ruleta parceland dupa forma de relief si suprafata se apropie de 2 ha !!!!!!!! daca vindem ce vindem 2 ha de livada ? sau proiectia acestoraa in plan orizontal de numai 1, 5 ha ?? astept raspuns ... multumesc , multumesc !