avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... masuratori pentru cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

masuratori pentru cadastru si intabulare

Buna ziua ! Am mostenit de la bunica un teren de 2 ha (livada ) intr-o zona accidentata din subcarpati..avem adeverinta de punere in posesie din 1992 pt 2 ha .....de atunci s-au facut inca 5 masuratori ( de fiecare data terenul are alta suprafata -1, 8 ha ..apoi 1,5 ha ) ..ca urmare nu am obtinut titlu nefiind multumiti de aceasta situatie . Astazi am fost din nou chemati la masuratori ( nu sant neintelegeri cu vecinii ).....si pentru prima data am bagat de seama ca nimeni nu masoara panta , sau adancimea vaii ( repet terenul este foarte accidentat cu urcusuri si coborasuri succesive )....am intrebat topometristul si mi-a spus ca ei nu lucreaza decat cu suprafete in plan orizontal !!!!!!!!!!!! nu mai inteleg nimic ....normal ca proiectia in plan orizontal este mult mai mica decat 2 ha !!!!!! atunci titlul de proprietate va fi pe o suprafata mult mai mica ?? si atunci noi de ce platim impozite pe suprafata reala de 2 ha ????? noi am masurat " babeste cu ruleta parceland dupa forma de relief si suprafata se apropie de 2 ha !!!!!!!! daca vindem ce vindem 2 ha de livada ? sau proiectia acestoraa in plan orizontal de numai 1, 5 ha ?? astept raspuns ... multumesc , multumesc !
Cel mai recent răspuns: mariana55_ro , utilizator 16:42, 14 Septembrie 2016
va rog mult sa-mi dati un raspuns !!! sau de unde ma pot documenta ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masurare teren extravilan doar cu plan parcelar? tonti tonti ...este vorba de doua terenuri extravilane care in realitate au suprafata mai mare decat cea inscrisa in CF.In combinatie cu alte terenuri tot ... (vezi toată discuția)
Proiect masura 141 autorizatie constructie ? Tarzan2012 Tarzan2012 1) Am vrut sa fac si eu PFA pe numele sotiei mele cu proiectul Masura 141,am fost sa ma interesez despre acte si obligatii. Ce ma deranjeaza ca mi s-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere vlasoviulian vlasoviulian i.v. propeietarul unui teren infundat,am chemat in instanta primaria,pt o servitute de trecere.primaria detine terenul din fata mea,cu o latime la strada de ... (vezi toată discuția)