avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionat un imobil a carui fosti proprietari au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionat un imobil a carui fosti proprietari au sechestru penal

Buna ziua ,am cumparat un apartament la o licitatie de la un birou de executare silita .Imobilul era gajat la Banca Transilvania de rang 1 si fostii proprietari nemaiplatind rata ,banca prin executor judecatoresc a scos imobilul la vanzare de unde l-am cumparat eu.Ulterior cand am fost la executor sa-mi iau actul de la cadastru cu intabularea am observat ca imobilul are DOUA SECHESTRE PENALE pe numele fostilor proprietari.Cum pot sa procedez sa scot de sub sechestrele penale acest imobil ? intrucat eu ca si noul proprietar si cumparator de buna credinta nu am stiut de aceste sechestre de la inceput.Se pot scoate sechestrele ? Cum as putea sa procedez ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:35, 13 Septembrie 2016
Legal,daca exista mai multe sarcini notate asupra bunului imobil ,executorul judecatoresc avea obligatia sa le consemneze in caietul de sarcini,astfel incat potentialii interesati sa fie corect informati despre situatia bunului dedus executarii
Dv ati adjudecat bunul imobil prin licitatie publica,respectiv nu l-ati cumparat ca urmare a actului bilateral de vointa al partilor vanzator-cumparator
Nu puteti radia de la ocpi cele 2 sarcini penale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)
Am dobândit un apartament prin licitație de la un executor ... marius.al marius.al Am dobândit un apartament prin licitație de la un executor judecatoresc. In extrasul de carte funciara a ramas notat un litigiu constand in \"Contestație ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat silit un imobil asupra căruia există un sechestru asigurător pus de procuror? radu101979 radu101979 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: asupra fratelui meu a inceput o urmarire penala inca de acum 3 ani, iar asupra imobilului in care locuieste momentan s-a ... (vezi toată discuția)