Buna ziua ,am cumparat un apartament la o licitatie de la un birou de executare silita .Imobilul era gajat la Banca Transilvania de rang 1 si fostii proprietari nemaiplatind rata ,banca prin executor judecatoresc a scos imobilul la vanzare de unde l-am cumparat eu.Ulterior cand am fost la executor sa-mi iau actul de la cadastru cu intabularea am observat ca imobilul are DOUA SECHESTRE PENALE pe numele fostilor proprietari.Cum pot sa procedez sa scot de sub sechestrele penale acest imobil ? intrucat eu ca si noul proprietar si cumparator de buna credinta nu am stiut de aceste sechestre de la inceput.Se pot scoate sechestrele ? Cum as putea sa procedez ? Va multumesc.
Legal,daca exista mai multe sarcini notate asupra bunului imobil ,executorul judecatoresc avea obligatia sa le consemneze in caietul de sarcini,astfel incat potentialii interesati sa fie corect informati despre situatia bunului dedus executarii
Dv ati adjudecat bunul imobil prin licitatie publica,respectiv nu l-ati cumparat ca urmare a actului bilateral de vointa al partilor vanzator-cumparator
Nu puteti radia de la ocpi cele 2 sarcini penale