avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am dobândit un apartament prin licitație de la un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am dobândit un apartament prin licitație de la un executor ...

Am dobândit un apartament prin licitație de la un executor judecatoresc.
In extrasul de carte funciara a ramas notat un litigiu constand in "Contestație la executare" intre fostul proprietar si bancă, deși acest litigiu a fost notat in cartea funciară ulterior punerii sub sechestru de catre executorul judecatoresc. Din ce am citit, toate sarcinile notate in cartea funciară ulterior punerii sechestrului ar fi trebuit sa fie sterse. Este corect si ce ar trebui să fac pentru a scoate aceasta sarcina din cartea funciara.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:15, 1 Februarie 2021
Atentie sporita daca pana la adjudecarea bunului dedus executarii silite a fost notat sechestrul de catre creditor banca ,verificati responsabil situatia
Pot exista mai multi creditori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Achizitionat un imobil a carui fosti proprietari au sechestru penal eduard1979 eduard1979 Buna ziua ,am cumparat un apartament la o licitatie de la un birou de executare silita .Imobilul era gajat la Banca Transilvania de rang 1 si fostii ... (vezi toată discuția)