avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca neprimita, apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca neprimita, apel

Este posibil ca o hotarare judecatoreasca sa nu fie transmisa ambelor parti si astfel o parte sa piarda dreptul de a face apel? Si daca da partea care nu a primit-o ce mai poate face pentru a o putea apela?
Cel mai recent răspuns: Utilizator0101 , utilizator 13:44, 20 Septembrie 2016
Hotararea trebuie sa contina in mod obligatoriu adresa de domiciliu/resedinta a partilor conform art. 425 alin. (1) lit. c) Cod procedura civila. Daca lipseste domiciliul unei parti, atunci vorbim de o omisiune a instantei ce trebuie indreptata.

Daca ati ridicat sub semnatura hotararea de la dosar atunci nu mai este cazul sa solicitati comunicarea acesteia pentru ca ridicarea hotararii de la instanta de catre dvs. echivaleaza cu comunicarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca rendec rendec Buna ziua, Astazi mi a fost comunicata o hotarare judecatoreasca nesemnata, in continut se gasesc o serie de erori si sunt foarte multe greseli gramaticale. ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala- termen sebirelli sebirelli In cat timp de la ramanerea definitiva a unei sentinte prin nerecurare se poate face cerere pt indreptarea unei erori materiale? Exiata termen prescriptie? Sau ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)