avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare ordonanta prezidentiala domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare ordonanta prezidentiala domiciliu minor

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca se poate retrage cererea pt stabilirea domiciliului temporar al minorului si daca da cum se poate face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andradabarbu , utilizator 11:37, 14 Septembrie 2016
Fie formulati o cerere in acest sens in sedinta publica, la termenul de judecata, fie nu achitati taxa de timbru si actiunea va fi anulata ca netimbrata.

In functie de momentul procesual la care intervine, riscati sa platiti cheltuieli de judecata celeilalte parti.

De ce doriti sa o retrageti ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2016
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Vreau sa o retrag din 2 motive:
1. am ajuns la o intelegere amiabila si probabil o sa mergem la notar
2. nu am timpul necesar si nici puterea psihica sa umblu dupa alte documente si sa ma prezint cu ele la autoritatea tutelara dupa care in instanta :( - as vrea sa se termine totul cat mai repede posibil

Am achitat taxa de timbru de la inceput.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2016
andradabarbu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere cerere verapetrova verapetrova Buna ziua. Am depus o cerere la tribunal pe care as vrea sa o retrag din 2 motive 1. taxa de timbru ceruta este f mare fara a se explica de ce se cere ... (vezi toată discuția)
Renuntare la proces anarhy2004 anarhy2004 Am dat in judecata o societate care avea debite la mine (eu = persoana juridica). Cand a primit citatia mi-a achitat debitul. Ce trebuie sa fac in continuare? ... (vezi toată discuția)
Cerea de apel cand trebuie depusa taxa de timbru? voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti, pana cand trebuie depusa taxa de timbru intr-un apel? Pana la prima infatisare? Pana la primul termen? Care e diderenta intre primul ... (vezi toată discuția)