avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ridicarea masinii de executor fara hotarare ...
Discuție deschisă în Executare silită

ridicarea masinii de executor fara hotarare judecatoreasca

Buna ziua.O ruda mi-a incredintat masina care apartine firmei acesteia.Respectiva ruda a plecat in strainatate.Intre timp firma a intrat in insolventa.Lichidatorul firmei a venit cu o masina de tractare si a ridicat autoturismul fara sa fiu anuntat desi aveam anumite bunuri si acte in acesta.Este normal, fara o hotarare judecatoreasca sau efectiv este un furt? Cum mai pot recupera bunurile mele?
Cine a ridicat masina - executorul (asa cum spuneti in titlu) sau administratorul judiciar (asa cum spuneti in cuprinsul mesajului)?
scuze pt intarziere.-Administratorul judiciar.
Nu are nevoie de vreo imputernicire/hotarare judecatoreasca - bunul face parte din patrimoniul debitoarei si trebuia recuperat pentru o eventuala vanzare.
Nu avea de unde sa stie ca il foloseste altcineva.
Luati legatura cu el si ii spuneti ca aveti nevoie de acces la acel vehicul pentru a va ridica bunurile personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul judiciar sau cel special??? magdalenapaun magdalenapaun dupa deschiderea procedurii de insolventa, debitoarea face recurs la o hotarare dintr-un dosar ce nu are legatura cu aceasta procedura, comunicata inainte de ... (vezi toată discuția)
Insolventa -vanzarea bunurilor firmei danutsim danutsim BUNA ZIUA. Firma cumnatei mele a intrat in insolventa fara ca ea sa stie.Era plecata in strainatate la munca in momentul cand un individ a cerut ... (vezi toată discuția)
Poate fi vorba de furt intre soti???? ionutgcalin ionutgcalin am si eu o problema cu fosta sotie..momentan suntem in partaj..ea locuieste in apartamentul bun comun..se foloseste de toate bunurile din casa..eu am plecat ... (vezi toată discuția)