avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acte furate si gasite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

acte furate si gasite

Buna ziua! As dori sa stiu cum se procedaza daca portofelul cu acte a fost furat, declarat la politie de catre posesor, refacute toate actele, iar dupa cateva luni a fost gasit de altcineva si inapoiat. Trebuia declarat, desi actele din el au fost anulate si facute altele? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 14:55, 14 Septembrie 2016
Da. Trebuie duse la insitutiile emitente.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2016
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pierdute/furate vio_norv vio_norv In cazul pierderii actelor/eventual furate,cum se procedeaza? in portofelul disparut erau ;cartea de identitate,permisul de conducere,carduri bancare,si ... (vezi toată discuția)
Furtul cornelyu_pal cornelyu_pal PROBLEMA E CA IN MASINA AM AVUT PORTOFELUL CU ACTE SI MI SA FURAT DE NISTE BAIETI CARE II CUNOSTEAM DE FURACIOSI SI M AU SUNAT CA MI AU GASIT PORTOFELUL IN ... (vezi toată discuția)
Buna ! am gasit un portofel in cabina de proba, l am luat acasã ... Cristina Mavic Cristina Mavic Buna ! Am gasit un portofel in cabina de proba, l am luat acasã si apoi am cautat proprietara pe o retea sociala si i l-am inapoiat. Insa cu o lipsa de 200 ... (vezi toată discuția)