avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ! Am gasit un portofel in cabina de proba, l am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ! Am gasit un portofel in cabina de proba, l am luat acasã ...

Buna !

Am gasit un portofel in cabina de proba, l am luat acasã si apoi am cautat proprietara pe o retea sociala si i l-am inapoiat. Insa cu o lipsa de 200 de lei.
Acuma ea imi tot scrie si ma intreaba unde l am gasit exact ca vrea sa faca plangere la politie. Mi e rusine pentru ce am facut, nici nu inteleg ce a fost in capul meu, am mers pe ideea ca am gasit niste bani “pe jos” dar totusi m am gandit ca ar trebui sa inapoiez macar actele. E prima oara ca fac asa ceva, am mai gasit obiecte si le am inapoiat integral. In fine, politistii se vor uita pe toate camerele…eu ce risc daca se demonstreaza ca am sustras 200 lei din portofelul ei ?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce as dori sa stiu aici e cam in cat timp as putea sa ma astept la vreun apel din partea politiei, care sunt procedurile, cum sa reactionez? sa imi caut avocat ? ce sa fac ? daca cumva nu ma contacteaza nimeni am sa donez banii aia…mor de rusine ca m am bagat in asa ceva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu un avocat in conditii de confidentialitate cazul dvs.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
ii spuneti unde l-ati gasit exact, in cabina de proba.
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu-i mai simplu să-i dați și cei 200 lei și gata? E cea mai ieftină și sigură rezolvare.
ar fi mult mai simplu asa dar mi e rusine si nici nu stiu acum cum sa abordez situatia. cum sa zic ca am “uitat” sa dau banii inapoi ?

Kyandra a scris:

Nu-i mai simplu să-i dați și cei 200 lei și gata? E cea mai ieftină și sigură rezolvare.

Alte discuții în legătură

Insusirea bunului gasit delialarisa delialarisa buna seara....va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari...am gasit un portofel la magazinul la care lucrez, am luat banii iar portofelul l.am aruncat...la ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului necuvenit? ctgadina ctgadina buna ziua.ma numesc ady.am fost intr-un magazin second-hand la cumparaturi si o doamna si-a cumparat un portmoneu.a gasit in el 250euro.eram patru persoane in ... (vezi toată discuția)