avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Procent achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Procent achizitii

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.S-a renuntat la impunerea procentelor de realizare a achizitiilor prin mijloace electronice de 60%, 80% si 100%?(cf.Legii 20/2016 care modifica Ordonanta 34/2006 dar care s-au abrogat amandoua).In noua Lege a achizitiilor nr.98/2016 nu am gasit nicaieri referire la aceste procente.
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: alexandraoana , utilizator 13:11, 27 Septembrie 2016
Buna ziua. Sunt si eu interesata sa aflu raspunsul la intrebarea de mai sus.
Se poate sa ne raspunda cineva?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii CatalinaKucserik CatalinaKucserik Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.S-a renuntat la impunerea procentelor de realizare a achizitiilor prin mijloace electronice de 60%, 80% si ... (vezi toată discuția)
Procent achizitii prin seap alexandraoana alexandraoana Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.S-a renuntat la impunerea procentelor de realizare a achizitiilor prin mijloace electronice de 60% in 2016, 80% in ... (vezi toată discuția)
Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)