avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.S-a renuntat la impunerea procentelor de realizare a achizitiilor prin mijloace electronice de 60%, 80% si 100%?(cf.Legii 20/2016 care modifica Ordonanta 34/2006 dar care s-au abrogat amandoua).In noua Lege a achizitiilor nr.98/2016 nu am gasit nicaieri referire la aceste procente.
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: alexandru_grigoras , utilizator 09:59, 26 Septembrie 2016
Toate procedurile se desfasoara prin mijloace electronice, nemai fiind vorba de praguri procentuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent achizitii prin seap alexandraoana alexandraoana Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.S-a renuntat la impunerea procentelor de realizare a achizitiilor prin mijloace electronice de 60% in 2016, 80% in ... (vezi toată discuția)
Procent achizitii CatalinaKucserik CatalinaKucserik Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.S-a renuntat la impunerea procentelor de realizare a achizitiilor prin mijloace electronice de 60%, 80% si ... (vezi toată discuția)
Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)