Buna ziua, am fost data in judecata de asociatia de locatari pentru o restanta la intretinere! Nu am venit dar totusi au spus ca sunt rau platnica! Imobilul nu este doar al meu ci si al mamei mele care a decedat, succesiunea pentru imobil nu a fost facuta! Am platit cat am putut desi nu am nici un venit, am nevoie sa fac o intampinare si nu imi permit un avocat! Puteti sa ma ajutati sa formulez intampinarea? Cum trebuie ea sa sune? Ce acte trebuiesc atasate? Va multumesc anticipat!
Intampinare se motiveaza in fapt si in drept in raport de precizarile reclamantei asociatia de proptrietari
Dcv trebuie sa parcurgeti temeinic actiunea asociatiei dfe proprietari si daca aptreciati ca in cuprinsul plangerii exista aspecte nereale sau netemeinice,aveti dreptul sa formulati intampinare punctiform pentru fiecare aspect in parte
Totusi ,de ce nu negociati cu asociatia de proprietari incheierea unui angajament de plata,astfel incat instanta sa dispuna suspendarea judecarii cauzei ?
Daca nu ati facut dezbaterea succesiunii ati putea invoca lipsa calitatii procesuale pasive,dar plata datoriilor la intretinere ar putea echivala cu acceptarea tacita a mostenirii(Art.1.110 NCC).In intampinare trebuie sa raspundeti punctual la fiecare capat de cerere al reclamantului si sa anexati in copie certificata de dvs.ptr.conformitate cu originalul actele pe care intelgeti sa le folositi in apararea dvs.Ati putea neogcia cu administratia o reesalonare a datoriilor pe care sa o prezentati instantei ptr.validare.
Formulare intampinare
janiela
Buna ziua, Va rog, ma puteti ajuta cu o idee asupra modului de formulare a unei intampinari intr-un proces cu asociatia de locatari? Este vorba despre neplata ... (vezi toată discuția)