avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partajul salariului incasat in timpul casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partajul salariului incasat in timpul casatoriei

in timpul casatoriei nu am achizitionat bunuri mobile sau imobile.eu am avut un salariu lunar de 3000 euro iar sotia 1700 lei.pentru a nu putea fi executat silit firma angajatoare imi vira banii in contul tatalui meu, in unele luni aparand la solicitant (cand erau retrasi bani) si sotia.
creditorul a cerut partajul bunurilor comune reprezentate de venitul din salariul meu prin obligarea sotiei la plata unei sulte in favoarea mea in valoare de X lei, spunad ca in timpul casatoriei mi se cuvine cota de 85%.
poate fi obligata sotia la plata unei sulte in favoarea mea daca banii incasati in timpul casatoriei nu exista fizic nici in banca dar nici in bunuri pe numele nostru?
intre timp eu si sotia am divortat la notar.deci practic legal am fost casatoriti doar doi ani.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2016
WhiteDevil, utilizator

Alte discuții în legătură

Se pune problema partajului? alex201888 alex201888 Buna seara, un imobil achizitionat inainte de casatorie (in timpul concubinajului), pe nume propriu, credit propriu ce se desfasoara si in prezent, se supune ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort lenuta stan lenuta stan Am cumparat un teren si am construit o casa cu bani imprumutati de la BCR(4000 ron),CAR(6500 ron)si de la sora mea din Spania(5000 euro-detin chitantele de ... (vezi toată discuția)
Partaj imobiliar casa la tara vasily vasily Pe timpul căsătoriei au rezultat următoarele bunuri: - apartament în valoare de 38.000 eur - care a fost achiziţionat prin credit bancar, avansul a fost ... (vezi toată discuția)