avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare bibliotecar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare bibliotecar

Buna seara ! De curand m-am angajat bibliotecar gr 1A studii superioare , debutant la o biblioteca comunala , am primit salariul dupa o luna de munca in suma de 1012 lei si nu am primit nici fluturasul ,asa ca nu stiu daca suma este corecta .Va rog sa ma ajutati sa-mi stabilesc salariul in cazul in care considerati si dumneavoastra ca cel de mai sus nu este corect .Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Salarizare bibliotecar mirabellapopabarna mirabellapopabarna Buna, Am o intrebare legata de salarizare in ceea ce priveste postul de bibliotecar in cadrul unei biblioteci comunale. De curand am dat un examen pentru ... (vezi toată discuția)
Gradatii bibliotecar sanda1956 sanda1956 Doresc sa stiu daca functia de bibliotecar debutat constituie o gradatie (vezi toată discuția)