avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune-mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune-mostenire

Bunaseara !! Am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu succesiunea -mostenirea.Parintii mei au decedat amindoi ,mama acum 4 ani si tata anul acesta ,noi suntem 7 frati din cite stiu eu nu sa facut nimic pina acum din diferite motive ,eu de exsemplu pentru ca sunt departe alti frati nu au posibilitati iar doua surori care ar putea nu au interes deoarece lau pacalit pe tatal meu citiva ani in urma si le-au dat vinzare cumparare pe o parte din curte unde si-au construit o casuta,insa eu am impresia ca au facut ceva mai mult de atit si nu au nici un interes sa se faca succesiunea bazinduse pe fapyul ca nimeni le poate deranja si descoperi.Imi puteti spune va rog cum si ce as putea eu face in asa fel incit sa ne linistim cu totii?Va multumesc frumos!!


]
Nu este obligatoriu sa aveți avocat din Botoșani dar poate fi mai simplu și mai ieftin asa.
Va multumesc foarte mult !
Buna ziua ..mai am o intrebare : in momentul in care se face o vinzare cumparare inte parinti si unul sau doi copii si bineinteles este o vinzare cumparare falsa adica nu se plateste nici un leu un alt copil ar putea cere o chitanta o hirtie unde sa se dovedeasca suma platita? Tinind cont ca au trecut 20 de ani..va multumesc !!
Buna seara ..Aveati mare dreptate domnule avocat Lascovschi din indagarile care le-am facut sora mea la convins pe tatal meu sa ii lase tot proprietati si terenuri pina si pamintul de sub casa parinteasca ,a ramas doar casa parinteasca si citeva terenuri ale mamei care fiind si aea decedata nu lea putut lua.Va intreb si va rog frumos sa imi spuneti ce pot face eu in acest caz ,mai pot intra in curtea parinteasca pt ami lua toate lucrurile personale ce le am inauntru fara a incalca legea ? Deoarece sora mea a inchis tot nelocuind tot timpul acolo?A facut cerere de debransare a casei de la energie electrica fara sa intrebe pe nimeni . spunetimi va rog sfatuitima cum sa procedez .Va multumesc din tot sufletul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca! constantinescumaria constantinescumaria Buna ziua .Parintii mei au decedat amindoi mama acum 4 ani si tata anul acesta in august .nu sa facut succesiune dupa nici unul din ei.Suntem 7 frati ,eu nu ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune CALIN74 CALIN74 ma aflu in situatia: parinti decedati in 1987 si 1997; sora mea ia in 1992 titlu de proprietate cu ce aveau parintii iar anul acesta in loc sa-si cheme fratii ... (vezi toată discuția)