avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentară

s-a schimbat legea la 1 august 2016 în ceea ce privește pensia de întreținere minor? vreau recalculare și aș vrea să știu la ce să mă aștept.
în 2014 s-a stabilit 123lei. (fostul soț mai are un copil din prima căsnicie, eu fiind a doua fostă soție).

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 15 Septembrie 2016
Legea nu, s-a marit salariul minim.
Daca tatal castiga un salariu minim pe ec, pensia maxima ce o poate obtine copilul dvs e de 154 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara recalculata moraru_laura2012 moraru_laura2012 Sotul meu a divortat in 2014, avand o minora careia ii plateste pensie de intretinere 25% din salariul minim pe economie din Romania, decizie luata pe baza ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare mariniucsimona mariniucsimona am o intrebare sunt divortata si am castigat custodia copilului beneficiez de o pensie alimentara de 150lei asa sa calculat la salariu minim pe economie de ... (vezi toată discuția)
Minori si familie adalyfe adalyfe buna-ziua. ce s-a intamplat de anul trecut si pana acuma, ce s-a schimbat nou in legea pensiei intretinere, caci anul trecut mi-ati raspuns ca voi castiga in ... (vezi toată discuția)