avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... REZILIERE CONTRACT CONCESIUNE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

REZILIERE CONTRACT CONCESIUNE

Va rog ,
Daca , in cadrul unui CONTRACT DE CONCESIUNE , concesionarul notifica concendentul ca doreste REZILIERE uzind de clauza contractuala si anume " in cazul in care veniturile realizate din exploatarea bunurilor si activitatilor concesionate nu permit concesionarului sa realizeze plata personalului angajat contractul poate inceta fara plata de daune din partea partilor , daca concesionarul notifica acest fapt concendentul cu cel putin 30 zile inainte " va rog sa ne precizati care sunt " PASII " efectivi pina la rezilierea faptica .

1. Ce se intimpla in acest interval de 30 zile dupa notificare ?
2. Poate apare notiunea de continuitate pina cind CONCENDENTUL isi gaseste un alt prestator- concesionar cu care sa incheie un nou contract ?
3. Faptul ca aceasta clauza este activata impune un anumit comportament in " regim de urgenta " din partea concendentului pentru a grabi procedurile fiind vorba de plata unui personal angajat al concesionarului ?
4. Mai pe scurt , cum se pot grabi procedurile legale pentu ca rezilierea sa devina efectiva ?

Va multumesc mult .

Cel mai recent răspuns: ioanandrei , utilizator 23:13, 14 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare de catre primarie a unor cai de acces intr-un imobil privat MARIANO MARIANO Suntem 10 coproprietari ai etajului unui complex comercial. Anul trecut primaria a concesionat unuia dintre noi o sprafata de teren aflata intre imobil si ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)
Teren concesiune - cumpĂrare Turmason Turmason Am teren concesionat de la comuna .........., jud. ........... în contractul concesiune se prevede la cap. Termenul contractului ” durata concesiunii este ... (vezi toată discuția)