avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda politie becuri xenon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda politie becuri xenon

Buna ziua!
Am fost oprit de politie pentru ca circulam cu o masina avand becuri xenon si acestia mi-au dat amenda pentru neprezentare actelor (desi eu am avut acelele la mine) ei neputand sa imi dea pentru xenon. Puteau cei de la politie sa ii cheme pe cei de la RAR pentru asta ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:19, 15 Septembrie 2016
Puteau sa iti ia certificatul si sa fii nevoit sa faci RAR-ul si abea apoi sa iti recuperezi certificatul de la politie.
Pai si daca masina nu este inscrisa in romania ci in Italia, unde faceam RARUL ?
Puteau sa va aplice sanctiune pentru existenta de sistem iluminare altul fata de cel instalat de catre producatorul vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Becuri led h4 pentru faruri ilegale? Stroie_Stefan Stroie_Stefan Buna ziua. Am achizitionat din comert o pereche de becuri led H4 pentru autoturismul meu. As dori sa stiu daca risc sa fiu oprit de agentii de circulatie in ... (vezi toată discuția)
Control rar in trafic puiugeorge puiugeorge Buna seara..astazi in traffic m-a oprit un echipaj de politie insotit de un echipaj de control traffic RAR , si mi-au suspendat talonul din cauza ca am ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera Tommy_Ar Tommy_Ar Buna, ma oprit Politia Rutiera Romana in trafic, Agentul s-a prezentat, fara a specifica motivul pentru care am fost oprit, mi-a solicitat sai prezint toate ... (vezi toată discuția)