daca parintii mei si-au luat mana de pe mine,s eu sunt inca minora si traiesc pe strazi nu pot pleca intr-o alta tara????????????????????????????daca pe parintii nu-i mai intereseaza ,eu nu mai stau la ei ci stau pe strazi nu as putea pleca in afara???????????????????????????
am nevoie urgent de raspuns!va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
plecarea din tara se ofera de regula minorilor nu pentru un trai mai bun sau o viata decenta ci in scop de proxenetism...
lipsa de maturitate emotionala cat si lipsa de experienta ce genereaza de regula si acel conflict intre generatii, nu pot duce decat la aspecte negative.
Nu putem sti care ar fi scopul plecarii din tara (pot exista oferte serioase de angajare), insa si varianta mentionata de colega Roxana Zbarnea e foarte plauzibila.
Maxima atentie cu persoanele care promit "un ajutor " , sa nu constatati , ulterior , ca era doar o aparenta a unor bune intentii , nu o realitate.
ok!dar de ce nu se poate pleca din tara?????????????
daca parintii nu mai au nikio treba????????am rudele in afara...s cred ca as gasi un loc unde as putea sa stau cel putin pt ceva vreme...:((
Am inteles intrebarea ta, dar trebuie sa te gandesti la binele tau. Am scos de pe net o adresa ce te-ar putea ajuta avand in vedere ca ai scris ca stai pe strada.
Centrul primire şi evaluare în regim de urgenţă “Arlechino”
Date de contact:
C.P.E.R.U. „Arlechino” – tel: 021.317.68.06
ªef centru: Anca Horvath
Probleme in familie
Sp3edy
Buna.
sunt nou pe forum si nu stiu daca postez bine asa ca sa nu "tipati".
Problema este in felul urmator.
Un cetatean Roman minor este tinut de catre ... (vezi toată discuția)