avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functia de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functia de baza

o persoana care are doua contracte de munca:
- unul pe perioada nedeterminata (0,5 norme administrator de retea)
- unul pe perioada determinata (1 norma profesor)poate sa opteze pentru functia de baza ca profesor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 11:25, 19 Septembrie 2016
Da, poate opta pentru functia de baza la locul de munca unde este profesor.
Nu sunteti titular de catedra si aveti si un cim pe perioada determinata in invatamant chiar daca in invatamant se pare ca aveti norma didactica si probabil un salariu de baza mai mare,dar de preferat se alege ca functie de baza cea cu contract pe perioada nedeterminata.
Daca ambele contracte de munca sunt in aceeasi unitate de invatamant poate sa opteze pentru functia de baza ca profesor?
Cumul la acelasi angajator,angajatul alege una dintre functii pe care si-o stabileste de baza. Puteti opta pt oricare dintre cele 2 functii ,asadar cea de profesor puteti sa o declarati de baza.
Dar fiind vorba despre o scutire care se acorda la impozitare prin aceasta deducere,de regula se alege functia la care salariul de baza este mai mare pt a avantaja financiar angajatul.
care este baza legala conform careia pote sa aleaga functia de baza?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt profesor titular de limba și literatura română ... Acinorvec Acinorvec Bună ziua! Sunt profesor titular de limba și literatura română în învățământul preuniversitar, grad didactic I, vechime în învățământ 22 ani ... (vezi toată discuția)
Se poate vorbi de cumul de funcții doar în cadrul aceluiași domeniu de activitate? carmengheorghiu carmengheorghiu Se poate vorbi de cumul de functii doar in cadrul aceluiasi domeniu de activitate ? Daca o persoana are doua contracte de munca in invatamant, in total 1 norma ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac si cum? moweedy2 moweedy2 sunt profesor in invatamantul preuniversitar,grad I,cu gradatie de merit,norma intreaga,de baza la colegiu. nu am perspective si drept urmare am fost ofertat ... (vezi toată discuția)