avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functia de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functia de baza

o persoana care are doua contracte de munca:
- unul pe perioada nedeterminata (0,5 norme administrator de retea)
- unul pe perioada determinata (1 norma profesor)poate sa opteze pentru functia de baza ca profesor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 11:25, 19 Septembrie 2016
Nu exista o reglementare in acest sens. Codul Fiscal precizeaza la art 7(2):

2. activitate dependentă la funcția de bază - orice activitate desfășurată în baza unui contract individual de muncă sau a unui statut special prevăzut de lege, declarată angajatorului ca funcție de bază de către angajat; în cazul în care activitatea se desfășoară pentru mai mulți angajatori, angajatul este obligat să declare numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercită funcția pe care o consideră de bază;


Asadar,ramane la latitudinea dvs pe care dintre functii le declarati ca fiind de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt profesor titular de limba și literatura română ... Acinorvec Acinorvec Bună ziua! Sunt profesor titular de limba și literatura română în învățământul preuniversitar, grad didactic I, vechime în învățământ 22 ani ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac si cum? moweedy2 moweedy2 sunt profesor in invatamantul preuniversitar,grad I,cu gradatie de merit,norma intreaga,de baza la colegiu. nu am perspective si drept urmare am fost ofertat ... (vezi toată discuția)
Se poate vorbi de cumul de funcții doar în cadrul aceluiași domeniu de activitate? carmengheorghiu carmengheorghiu Se poate vorbi de cumul de functii doar in cadrul aceluiasi domeniu de activitate ? Daca o persoana are doua contracte de munca in invatamant, in total 1 norma ... (vezi toată discuția)