avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala \"pierduta\"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala "pierduta"

Am trimis scrisoare cu valoarea declarata si nota de inventar o plangere penala la parchet.
Din luna martie 2016 am trimis, am primit si confirmarea primirii, fapte grave erau sesizate si probate prin ea si anexele ei.
Ea se refera la un golan protejat de politie si stat.
Cum se face ca nu se stie unde e plangerea mea?! S-a .... cum se zice..."pierdut"...!!!
Am facut cerere de informatii publice, atat la parchet cat si la sectia de politie unde ar fi trebuit sa ajunga demult, sa imi comunice ce numar are dosarul penal, in ce stadiu se afla, unde se afla.
A trecut termenul de raspuns la cererea de informatii si nimeni nu raspunde nimic. Sa ii dau in judecata pe lipsa de raspuns sau ce pot sa fac ?

Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 10:35, 16 Septembrie 2016
buna seara
inscriete in audienta la procurorul sef de la Parchet, si se rezolva acolo.
sesizarea daca ai facut-o , trebuie sa stii ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare; o cercetare in Romania dureaza 3 ani.
la sesizare ai anexat probele ?
Desigur insa... intelegi va rog ca e lucratura... tocmai a parchetului. Poate ma duc in audienta si mai pierd si timp pe acolo degeaba. Nu tot parchetul o da "pierduta"? Si daca nu e asa, de ce nu raspund la cererea mea de informatii, daca sunt corecti?
In situatia asta va mai sustineti punctul de vedere? Pai prim procurorul va tine cu mine in defavoarea politiei si a procurorului de caz care toti au interes sa protjeze acel golan?
Da, toate probele anexate, corect facuta si verificata de avocat plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ca un dosar penal sa fie cercetat timp de 1 an si ceva fara ca un procuror sa fie numit sa se ocupe de el??? jeanking jeanking pe langa faptul ca,dosarul afost cercetat de politist mai bine de un an de zile ,intr-o cauza simpla,si politistul mi-a tot spus ca trebuie sa se consulte cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alex11dan alex11dan am facut o plangere la parchet,acestia au intocmit un dosar penal,l-au trimis la politia din comuna respectiva pt cercetari,am fost chemat atat eu cat si ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)