avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE PENALA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE PENALA

am facut o plangere la parchet,acestia au intocmit un dosar penal,l-au trimis la politia din comuna respectiva pt cercetari,am fost chemat atat eu cat si martorii,pt declaratii iar de atunci au trecut aproape 6 luni si dosarul tot nu a ajuns inapoi la parchet,ce sa fac?????????? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 19:31, 21 Februarie 2011
mergeti si intrebati care este stadiul dosarului.
daca nu sunteti multumit de raspuns sesizati seful de la cercetari penale .
sa faceti o sesizare scrisa prin care sa solicitati urgentarea solutionarii dosarului.
Mergeti in audienta cu un memoriu la prim procurorul parchetului,care supravegheaza efectuarea urmaririi penale,prin care solicitati sa vi se arate stadiul cercetarilor efectuate pana in prezent si prin care cereti si urgentarea cercetarilor penale.
va indic o alta varianta(si ce-a mai sigura,din practica).
mergeti impreuna cu avocatul dvs(sau antamati un avocat doar pentru reprezentare in fata org de cercetare) la sediul politiei din comuna respectiva si solicitati sa va spuna in ce stadiu se afla dosarul.de asemenea, aveti dreptul sa solicitati in scris in fata respectivului organ ca in cazul in care se vor mai face acte de procedura(audieri,etc) sa solicitati ca sa fie de fata si avocatul dvs.in acest fel,ii puteti suna zilnic si sa intrebati "cum mai este st6adiul..".va asigur ca intr-un final,vor ceda si vor finala raportul.
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)
Raspuns parchet VONPAUL006 VONPAUL006 Am depus o plingere la parchet in martie 2011. Nu am primit raspuns nici pina acum. Am fost de trei ori in audienta. Am facut in acest ... (vezi toată discuția)