avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Am in total o vechime de 30 de ani si 5 luni, din care 3 ani in grupa a 2. am nevoie de un stagiu de cotizare de 31 de ani si 6 luni pentru pensionare partial anticipata, ma ajuta cu ceva la stagiul de cotizare cei 3 ani de gr. 2-a?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:03, 16 Septembrie 2016
Buna seara,
Da, va ajuta.
puteti va rog detalia, care este ajutorul? Primesc ceva luni suplimentare la stagiul de cotizatie, sau ce nume? Multumesc
3 ani de grupa II de munca aduc in plus doar 25% la punctele realizate in acea perioada.
-Nu aduc stagiu aferent (3 luni/ an)
-Nu aduc reducere de varsta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Apostoaemihai Apostoaemihai sant nascuta in 23.06.1958.am o vechime in munca de 24 ani,din care 15ani la gr. a doua de munca.Vreau sa stiu cand am dreptul la pensie anticipata? (vezi toată discuția)
Grupa se ia in calcul la stabilirea pensiei anticipate? ContSters61634 ContSters61634 Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa I sau a II a se cumulează sau nu cu reducerea de maxim 5 ani la stabilirea pensiei anticipate , respectiv ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie, dosar respins. johnythelove johnythelove Am nevoie de ajutorul dv. ptr. a sti cu aproximatie cand ies si eu la pensie. Mai jos o sa las un \\\\"tabel\\\\" cu anii de munca, daca am omis ceva va rog sa ... (vezi toată discuția)