Buna seara,
Detin o masina mai veche din 1989 si vreau sa o vand. Cum procedez tinind cont de faptul ca taxa de mediu este mai mare decat valoarea de vanzare. Cumparatorul ar trebui sa circule pe numele meu. Ce ma sfatuiti sa fac?
Stima!
daca dvs credeti ca raspunsul meu este neserios ar trebui sa va sterg acest raspuns in calitate de moderator al acestui forum. Dar......sa va explic mai bine ca sa mai consumam putin din timp. Daca nu doriti sa achitati acea taxa nu puteti vinde masina, deci nu o puteti radia de la circa financiara de pe rol nici din circulatie de pe numele dvs. Deci cumparatorul ar circula cu masina dvs in cintinuare dvs ati plati imposit, eventualele amenzi iar in caz de accident este masina dvs nu a lui!
DE aceea v am sugerat sa o dati la Rabla sau la cei ce se ocupa de rabla...si era SERIOS!
insa decizia va apartine. Ceea ce v am spus mai sus sunt o parte din consecinte....
Imi cer scuze ca asa s-a inteles. Ma refeream la faptul ca acum vreau s-o vand iar programul rabla incepe, daca va mai fi, anul viitor. Sincer imi pare rau si multumesc pentru raspunsul dvs.
da...ideea este ca daca nu o radiati de pe numele dvs, veti avea in continuare fel de fel de complicatii. V-am spus plata impozitului, eventuale amenzi...