Buna ziua
Este legal ca o persoana care initial a cerut concediu de odihna 4 zile si inca 2 zile libere platite ,pentru nunta fiului, cele 4 nu i s-au aprobat, sa-si ia concediu medical?
Adica e de la sine inteles ca si-a scos medical pentru ca nu i s-a aprobat concediul de odihna. Din moment ce nu se mai poate verifica angajatul la domiciliu, se poate demonstra altfel ca de fapt pers. nu e bolnava si medicul respectiv elibereaza concedii medicale oricui are nevoie, chiar daca nu e cazul?
Nu e prima data cand se intampla asa ceva cu angajata respectiva.
Multumesc
Se poate face reclamatie la casa de sanatate referitor la certificatele medicale eliberate de medicul respectiv.
Dar dvs. ce-ati face daca ati avea nunta fiului dvs. si nu vi s-ar aproba 4 zile de concediu de odihna?
OUG nr. 158/2005:
ART. 47
....
(3) Constituie contravenţie eliberarea certificatelor de concediu medical de către medicii prescriptori, cu nerespectarea prevederilor legale în vigoare.
ART. 48
(1) Contravenţiile prevăzute la art. 47 se sancţionează după cum urmează:
... b) cele prevăzute la alin. (3), cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei. ...
ART. 49
Constatarea contravenţiilor prevăzute la art. 47 şi aplicarea amenzilor corespunzătoare se fac de către organele de control ale CNAS şi ale caselor de asigurări de sănătate.
ART. 51
(1) Controlul modului de acordare a concediilor medicale şi de eliberare a certificatelor de concediu medical se realizează de către echipe formate din personal din cadrul serviciilor specializate din structura CNAS, respectiv a caselor de asigurări de sănătate. În cazuri justificate, CNAS, respectiv casele de asigurări de sănătate, cooptează reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii Publice sau ai direcţiilor de sănătate publică şi ai direcţiilor medicale ori ai structurilor similare din ministerele şi instituţiile din administraţia publică centrală cu reţea sanitară proprie.
(2) Controlul se realizează ca urmare a sesizării casei de asigurări de sănătate de către plătitori, precum şi prin sondaj, la iniţiativa autorităţilor abilitate să realizeze controlul.
(3) Controlul privind respectarea obligaţiilor prevăzute în convenţiile încheiate de către medicii curanţi cu casele de asigurări de sănătate se efectuează de către organele de control ale CNAS, respectiv ale caselor de asigurări de sănătate.
Multumesc pentru raspuns
Aveti dreptate ca doamna are nevoie de acele zile libere fiind un eveniment important pentru dansa.
Am luat acest exemplu de concediu medical, dar nu este unicul. De cand s-a scos din lege posibilitatea de a verifica salariatul la domiciliu( nu ca am fi recurs la aceasta masura vreodata), medicii de familie elibereaza concedii medicale pe banda rulanta. Un alt caz de abuz la eliberare concedii medicale, avem o alta dna care e in concediu medical eliberat de alt medic de fam. deocamdata pt 9 zile , dansa fiind plecata in alt oras la fiica ei. Ma anunta de actualul concediu medical , ca ea e plecata din localitate si ca i se va mai elibera un altul de medic chirurg pentru inca 7 zile.
Al treilea caz, al unei doamne care a fost in concediu odihna in alta perioada decat restul firmei, iar cand toata lumea a avut concediu de odihna doamna a intrat in medical.
Este o aberatie sa eliberezi concediu medical unei persoane fara macar sa o consulti, dar contra cost se poate orice.
Urgent
ELENA GABRIELA
Lucrez din anul 2003 la firma Comvi-exim srl,tot in 2003 in luna iunie am constatat ca firma nu mi-a inregistrat contractul de muca la itm si i-am actionat in ... (vezi toată discuția)