avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Timbru juridic pretentii CEC?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Timbru juridic pretentii CEC?

Buna ziua
In conformitate cu o ordonanta de guvern din 2014, persoanele care au carnete CEC de dinainte de 1989 pot sa isi ceara banii inapoi ( probabil stiti deja lucru acesta). As dori sa stiu insa daca si in cazul unui astfel de proces trebui sa platesc taxa de timbru judiciar?
Va multumesc anticipat

PS: Apropo, stie cineva ce fel de actiune juridica trebuie facuta pentru a imi recupera acesti bani? (adica pe cine va trebui sa dau in judecata) Am discutat deja cu un avocat detaliile incipiente, insa nu am cunostinte de drept.
Cel mai recent răspuns: cosminemanuel , utilizator 10:28, 17 Septembrie 2016
Ați solicitat banii de la CEC și vi s-a refuzat restituiea lor?
Nu, dar din cate am inteles citind un articol al unei (probabil importante) case de avocatura, este nevoie de o actiune in instanta.
Toate detaliile ref la acest subiect pe site-ul casei de avocatura:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-urile pentru autoturisme dacia gigelas gigelas Am mai multe CEC-uri de 5000 lei pentru Autoturismele Dacia,bani depusi inainte de 1989. Nu am facut niciun demers pana acum,intrucat nu am stiut de aceste ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters79003 ContSters79003 Buna ziua am si eu cateva nelamuriri, poate ma puteti ajuta... daca masa partajabila e de 100000 de euro, eu trebuie sa platesc 3000 de euro ca taxa de ... (vezi toată discuția)
Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)