avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exectutare silita pentru ROVINIETA . Cont Blocat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exectutare silita pentru ROVINIETA . Cont Blocat

Este deja a 4-a. Spre deosebire de primele 3, plicul nu a venit cu "amentintarea" ca imi vor bloca contul, ci direct cu decizia.

Ok. Nu am avut rovinieta. in 2011. dosar deschis in 2012. nu am fost instiintat de nimeni. iar in sept 2016 imi vine poprirea...

Am gasit in plic o hartie prin care un delegat CNADNR spune ca a fost la adresa mea si a afisat procesul verbal. Se vede usor ca este o hartie semnata in birou impreuna cu alte sute (probabil). Delegatul are doar nume de familie si martorul doar prenume pe acest "act". Semnaturile sunt 2 litere.

Dar sa zicem ca a fost la adresa acest delegat si chiar si-a facut treaba.
S-a deschis un dosar de catre aceasta firma de apartament | executor.
Nu am stiut niciodata.
Intrebarea este: Nu ar trebui sa aflu si eu ca am luat o amenda, ca sunt intr-un dosar, ca or sa-mi inchida contul? Nu am pregatire in avocatura, dar nu cred ca asa se desfasoara lucrurile dupa carte.

ps: am citit tot pe forum ca daca procesul verbal nu este semnat de agentul constatator devine nul. Nu are semnatura. Este doar o stampila.

ps2: ma gandesc sa-mi fac un blog si sa descriu frumos cum lucreaza respectivul cabinet de exectutare. sa investesc niste bani in promovare pe google astfel incat orice cautare despre dinstinsii domni sa aiba ca prim rezultat: "cabinetul x si y talharie la drumul mare"

Cel mai recent răspuns: ZETU1984 , utilizator 20:30, 16 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - poate fi anulat un proces verbal de contraventie primit prin posta dar care nu este inmanat personal posibilului contravenient ? dacian2 dacian2 Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns . Am fost surprins de aparatele din dotarea CNADNR sau politiei circuland cu auto proprietate personal fara ... (vezi toată discuția)
Ajutor depunere dosar rovinieta CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, vreau sa depun un dosar de contestare amenda contraventionala pentru lipsa rovinietei. Motivul e ca masina nu mai era pe numele meu. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Taxa vignieta Horea52 Horea52 Am uitat pur si simplu sa platesc vignieta 2 luni jumate (iulie-aug si sep 2016).Bineinteles ca imediat ce am realizat ca nu am vignieta am cumparat una anuala ... (vezi toată discuția)