Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns . Am fost surprins de aparatele din dotarea CNADNR sau politiei circuland cu auto proprietate personal fara rovinieta valabila , eu stiu ca la data aceea aveam rovinieta valabila dar dupa ce a expirat nu am pastrat-o si nu pot dovedi ca am avut , chiar si asa am primit in posta un plic prin care am fost instiintat ca am circulat fara rovinieta valabila la o data anume , problema este ca aceasta instiintare nu mi-a fost inmanata personal , eu ne mai putand plati amenda in 48 de ore de la luarea la cunostiinta chiar si in cazul in care intradevar nu as fi avut rovinieta valabila . Am facut plangere la judecatorie pentru anularea procesului verbal de contraventie , am vreo sansa de castig , tinand cont ca pe plicul cu instiintarea despre care v-am vorbit exista niste semnaturi de predare-primire , ceva de genul dar care nu sunt ale mele , altcineva a semnat , va multumesc .
Da, aveti sanse, trebuia sa semnati dvs. personal. Daca sunteti sigur ca era platita se poate verifica. Ma gandesc ca ati putea incerca si in locul de unde ati cumparat-o, cu siguranta au o baza de date.