avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita CNADNR
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita CNADNR

Buna seara,

Am primit vineri un plic cu titlu de executare silita de la CNADNR privind o contraventie ( ca nu as fi avut rovinieta pe data de 14.06.2012 ( mentionez ca in acea perioada circulam foarte des pe ruta Bucuresti-Constanta)). Pana vineri nu am avut habar de acest fapt.

Copia procesului verbal de constatare a contraventiei nu prezinta nici o semnatura, a agentului care a constatat abatere.

Intrebarea mea este: platesc contraventia, cu toate ca nu au dreptate ( de 10 ani de cand conduc, nu am omis niciodata sa imi iau rovinieta) sau,

-formulez o plangere contraventionala impotriva procesului verbal al CNADNR

-contestatie la executare in care sa solicit suspendarea executarii silite .

Va multumesc anticipat pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:03, 20 Septembrie 2015
Daca aveti garantia ca nu ati fost depistat in trafic circuland fara rovinieta valabila,aveti dreptul legal in termen legal sa formulati contestatie la executare
Nu se justifica plangere contraventionala impotriva PV pentru contraventie consemnata in 2012,ati obtine hotarare judecatoreasca nefavorabila de respingere plangere ca tardiv formulata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata rovinieta pe 2011 Robesspiere Robesspiere Pe 19.12.2016 am primit email ,de la o banca la care am cont,ca mi s au blocat conturile in urma unei solicitari de poprire de la o firma de execut judec din ... (vezi toată discuția)