avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita pentru neplata rovinieta pe 2011
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita pentru neplata rovinieta pe 2011

Pe 19.12.2016 am primit email ,de la o banca la care am cont,ca mi s au blocat conturile in urma unei solicitari de poprire de la o firma de execut judec din Bucuresti, folosita de CNADNR pentru recuperari.
Ce e strigator la cer este ca Eu, incriminata si hoata, care nu si a platit taxa pentru contraventia savarsita in 2011 pe drumurile noastre minunate ale carui administrator esteCNADNR, NU AM PRIMIT NICI UN DOCUMENT (PROCES VERBAL de constatare a contraventiei, SOMATIE sau hotarare judecatoreasca din care sa aflu ca sunt in abatere).
In urma sapaturilor facute si solicitarilor (tot prin email) am ajuns, deocamdata, sa aflu despre toate acestea chiar de la firma respectiva de recuperatori care, CE CREDETI? AU TOATE DOCUMENTELE MAI SUS ENUMERATE...
NU E CIUDAT CA EU CEA CARE SUNT "HOATA" nu primesc nici un document legal ci doar un mail scurt si sec prin care sunt anuntata ca mi sunt blocate conturile pana ce voi achita 28 euro + 500 lei despagubire executare silita???

IN CE TARA TRAIM FRATILOR???

Ce sa fac??? POT FACE CONTESTATIE LA EXECUTAREA SILITA, la stadiul la care sunt acum??? Sau nu se mai poate face nimic, decat sa platesc pentru ceva despre care HABAR NU Am AVUT ATATIA ANI??? (rog sa retineti ca e vb de o contraventie din 2011, cu un PVCC tot din 2011 si hotarare judecat din 2014, cu executare silita, iata, anul asta 2016)
Cel mai recent răspuns: Robesspiere , utilizator 14:04, 4 Martie 2019
formulati contestatie la executare si , in paralel, plangere contraventionala importiva procesului verbal
Rezolvat..Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita cnadnr Victoriagheorghe Victoriagheorghe Buna seara, Am primit vineri un plic cu titlu de executare silita de la CNADNR privind o contraventie ( ca nu as fi avut rovinieta pe data de 14.06.2012 ( ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Executare de cnadnr ali-ami ali-ami Buna ziua,va rog sa ma ajutati,in 2011 am primit amenda pt lipsa rovinieta,nu am primit acasa instiintare,am avut conturile blocate,am mers la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)